Tukea parisuhteeseen kun puoliso sairastaa

Kun puoliso sairastaa

Kun toinen tai molemmat työikäisistä puolisoista sairastavat, parisuhdekin joutuu koetukselle. On erityisen tärkeää saada tukea siihen, kuinka sairaudesta selvittäisiin yhdessä eteenpäin.

Tarjoamme:

  • Parisuhdepuhelin: pari- ja psykoterapeutti keskustelee kanssasi maanantaisin kello 14—16 numerossa 050 337 9053. Voit soittaa puhelimeen hakiessasi itsellesi apua  tai jos olet huolissasi läheisestäsi. Puhelin palvelee myös ammattilaisia.
  • Tuettuja lomia yhteistyössä Maaseudun Terveys- ja Lomahuolto ry:n kanssa.
  • Parisuhdetta vahvistavat luennot, kurssit ja tapahtumat, joissa voit vahvistaa parisuhteen hyvinvointia. Tutustu tapahtumakalenteriin

Toiminnassa on mukana tiivis yhteistyöverkosto. Yhteistyökumppaneiden kanssa kehitetään koulutuksia, jolla tuetaan parisuhdetta sekä sairastuneen että puolison näkökulmasta, ja annetaan välineitä käsitellä sairautta osana omaa parisuhdetta.

Kun puoliso sairastaa -toiminnan yhteistyökumppanit, jotka tarjovat mm. vertaisryhmätoimintaa ja sopeutumisvalmennuskursseja:

Tietoa palveluista, joista voi olla apua parisuhdekysymyksissä – tai haastavassa elämäntilanteessa. Täältä löydät palveluntarjoajat valtakunnallisesti

 

Yhteystiedot:

Kouluttaja, suunnittelija kaisa.humaljoki@parisuhdekeskus.fi
050 320 9950
Kun puoliso sairastaa -toiminnan asiantuntija