Koulutukset

Jos koulutustarjontamme on sinulle tuttua, siirry suoraan tapahtumakalenteriin.

Millaista koulutusta tarjoamme ammattilaisille?

PariAsiaa on Parisuhdekeskus-Katajan uusi tuoteperhe, johon kuuluu myös lyhytkestoinen ja matalakynnyksinen ammattilaisille suunnattu koulutus. Osaan koulutuspäiviä voi osallistua myös vapaaehtoisia vertaisohjaajia. Jos tarvitset luentomateriaalia tai sinulla on halu tutustua erilaisiin parisuhdeteemoihin hyödyntääksesi opppimaasi myös pareja kohdatessasi, olet tervetullut mukaan.

UUTUUS! Käytännönläheistä koulutusta parisuhdeteemoihin: nyt sinulla on mahdollisuus kouluttautua PariAsiaa -luennon ohjaajaksi.

 

Jotta pareille olisi tarjolla riittävä määrä apua ja tukea olemme kehittäneet Solmuja Parisuhteessa –työskentelymallin. Vuosien varrella tuhannet parit ovat selvittäneet asioitaan tämän mallin avulla, jonka pariin olemme kouluttaneet edellisen viidentoista vuoden aikana satoja Solmuja parisuhteessa -parineuvojia ja –ryhmänohjaajia.

Haluatko tutustua koulutukseen, jossa valmennamme Solmuja parisuhteessa -työskentelymallin käyttöön?

 

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssia on ohjattu Suomessa jo vuodesta 1970 – perusajatus ja tarve ovat pysyneet muuttumattomina, vaikka nimi ja osa kurssitehtävistä ovatkin muuttuneet jo moneen kertaan matkan varrella. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä parisuhdetaitoja. Kyvyttömyys tarjota kuulluksi tulemisen kokemus omalle kumppanille ja puutteelliset itseilmaisutaidot ovat usein tyytymättömyyden taustalla parisuhteessa. Vuorovaikutustaidoissa riittää paljon kehittämistä ja oppimista.

Onko sinulla mahdollisuus ohjata työssäsi parisuhderyhmiä? Haluatko itse kehittyä vuorovaikutustaidoissasi? Tutustu ammattilaisille suunnattuun Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssin ohjaajakoulutukseen.

 

Parisuhdepäivät  on ammattilaisten marraskuinen kaksipäiväinen koulutustapahtuma, joka järjestetään usean järjestön yhteistyönä.  Kyseessä on todelliset ihmissuhdetyöntekijöiden kokoontumisajot.  Tule sinäkin.

 

Entä jos ryhtyisit vertaisohjaajaksi?

Parisuhdekeskuksen vertaisohjaana voit sekä rikastuttaa omaa parisuhdettasi että kartuttaa parisuhdeosaamistasi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: sari.liljestrom@parisuhdekeskus.fi