Proparisuhde

Millaista koulutusta tarjoamme ammattilaisille?

Jotta pareille olisi tarjolla riittävä määrä apua ja tukea olemme kehittäneet Solmuja Parisuhteessa –työskentelymallin. Vuosien varrella tuhannet parit ovat selvittäneet asioitaan tämän mallin avulla, jonka pariin olemme kouluttaneet edellisen viidentoista vuoden aikana satoja Solmuja parisuhteessa -parineuvojia ja –ryhmänohjaajia.

Haluatko tutustua koulutukseen, jossa valmennamme Solmuja parisuhteessa -työskentelymallin käyttöön?

Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssia on ohjattu Suomessa jo vuodesta 1970 – perusajatus ja tarve ovat pysyneet muuttumattomina, vaikka nimi ja osa kurssitehtävistä ovatkin muuttuneet jo moneen kertaan matkan varrella. Vuorovaikutustaidot ovat tärkeitä parisuhdetaitoja. Kyvyttömyys tarjota kuulluksi tulemisen kokemus omalle kumppanille ja puutteelliset itseilmaisutaidot ovat usein tyytymättömyyden taustalla parisuhteessa. Vuorovaikutustaidoissa riittää paljon kehittämistä ja oppimista.

Onko sinulla mahdollisuus ohjata työssäsi parisuhderyhmiä? Haluatko itse kehittyä vuorovaikutustaidoissasi? Tutustu ammattilaisille suunnattuun Vuorovaikutustaidot parisuhteessa -kurssin ohjaajakoulutukseen.

Millaisia koulutuksia on nyt tarjolla?

Tutustu ammattilaisille suunnattuun koulutustarjontaan tapahtumakalenterissamme.

Järjestämme vuosittain myös kaksipäiväisen valtakunnallisen koulutustapahtuman Parisuhdepäivät, tervetuloa mukaan!

Entä jos ryhtyisit vertaisohjaajaksi?

Parisuhdekeskuksen vertaisohjaana voit sekä rikastuttaa omaa parisuhdettasi että kartuttaa parisuhdeosaamistasi. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä: sari.liljestrom@parisuhdekeskus.fi