Osallistu

Luennot, kurssit ja parineuvonta

Neuvonta

Solmuja parisuhteessa -neuvonta

Solmuja parisuhteessa-neuvonta on pariskunnille tarkoitettu ristiriitojen ratkaisumenetelmä.

Menetelmässä kumpikin osapuoli miettii ja puhuu menneistä tapahtumista, tunteistaan, kehon reaktioistaan ja omista tulkinnoistaan, arvoistaan ja tarpeistaan. Tämän jälkeen ryhdytään miettimään millaisessa suhteessa pari haluaa jatkaa. Lopuksi suunnitellaan ja ideoidaan yhdessä tulevaisuuden konkreettista toimintaa.

Solmuja parisuhteessa -parineuvontaa tarjoavat Parisuhdekeskus Katajassa koulutetut parineuvojat. Osa neuvojista tekee työtä yksityisenä ammatinharjoittajana ja osa palkattuna työntekijänä. Jokainen yritys tai järjestö hinnoittelee itse neuvontansa. Tutustu parineuvojiin sekä kunkin ammatinharjoittajan ilmoittamiin hintatietoihin parineuvojien palvelukartassa.

Tavoitteet

  • ymmärrät, mistä parisuhteen solmu on syntynyt
  • opit käsittelemään sekä yhteiseen menneisyyteen, että nykyisyyteen liittyviä tunteita
  • alat tietää, mitä tahdot parisuhteen jatkon suhteen
  •  kurssin jälkeen teidän on helpompi puhua ja kuunnella sekä ratkoa eteen tulevia ristiriitoja
  • keskusteluyhteytenne paranee

 

Puhelinneuvonta

 

Parisuhdekeskus Katajan maksuton Parisuhdepuhelin palvelee sinua aina maanantaisin klo 14-16.

Parisuhdepuhelin on suunnattu kaikille, jotka kaipaavat tukea parisuhteeseen liittyen tai tietoa eri palveluista parisuhteen tueksi.

Puhelin palvelee sinua, joka etsit apua itsellesi, puolisollesi tai läheisellesi. Palvelemme myös sinua ammattilainen, joka kohtaat työssäsi parisuhteen kysymyksiä.

Parisuhdepuhelimeen vastaavat Katajan parisuhdetyön ammattilaiset. Puhelun aiheet voivat koskea mitä vain parisuhteeseen liittyvää asiaa. Soittaja voi pohtia yhdessä työntekijän kanssa esimerkiksi parisuhteen pulmatilanteita, etsiä oman paikkakunnan tarjoamia parisuhdepalveluita tai perheenjäsenen sairauden vaikutusta parisuhteeseen. Puhelut ovat luottamuksellisia, eikä puheluita nauhoiteta. Numero ei ole maksullinen eli siitä veloitetaan kuten soittaisit ystävällesi matkapuhelinnumeroon (ppm/mpm). Kuulemisiin!

numero 050 337 9053
maanantaisin klo 14-16

 

”Joskus pienikin keskustelu ammattilaisen kanssa vie asioita eteenpäin.” rohkaisee pari- ja psykoterapeutti Kaisa Humaljoki Parisuhdekeskus Katajasta.