maanantaisin klo 14-16
050 337 9053

Puhelin palvelee sinua, joka etsit apua itsellesi, kumppanillesi tai läheisellesi. Palvelemme myös sinua ammattilainen, joka kohtaat työssäsi parisuhteen kysymyksiä.

”Joskus pienikin keskustelu ammattilaisen kanssa vie asioita eteenpäin.” rohkaisee pari- ja psykoterapeutti Kaisa Humaljoki Parisuhdekeskus Katajasta.

Parisuhdepuhelimeen vastaavat Katajan parisuhdetyön ammattilaiset. Puhelun aiheet voivat koskea mitä vain parisuhteeseen liittyvää asiaa. Soittaja voi pohtia yhdessä työntekijän kanssa esimerkiksi parisuhteen pulmatilanteita, etsiä oman paikkakunnan tarjoamia parisuhdepalveluita tai perheenjäsenen sairauden vaikutusta parisuhteeseen. Puhelut ovat luottamuksellisia, eikä puheluita nauhoiteta. Numero ei ole maksullinen eli siitä veloitetaan kuten soittaisit ystävällesi matkapuhelinnumeroon (ppm/mpm). Kuulemisiin!

Solmuja parisuhteessa® -neuvonnasta apua parisuhteen solmukohtiin

Solmuja parisuhteessa® -neuvojat tarjoavat tukea tilanteeseen, kun suhteeseen on syntynyt solmuja, joiden selvittäminen kaksin ei onnistu.

Parineuvojat ovatsuorittaneet Parisuhdekeskus Katajan Solmuja parisuhteessa -koulutuksen, jonka jälkeen he toimivat itsenäisesti ja vastaavat itse omasta toiminnastaan.

Solmuja parisuhteessa neuvojat on jaoteltu sivulle maakunnittain. Huomaathan, että samalla neuvojalla voi olla vastaanotto useammassa paikassa.

Tutustu Solmuja parisuhteessa -palveluntarjoajiin