syksyn lehtiä

Parisuhdekeskus Kataja mukana Valtakunnallisessa perhekeskuskonferenssissa 26.11.2020

Video on Parisuhdekeskus Katajan ja IBD ja muut suolistosairaudet ry:n yhteistyössä tuottama tietoisku Valtakunnalliseen Perhekeskuskonferenssiin

Lastensuojelun Keskusliiton koordinoima Perheet keskiöön! -hanke järjesti yhteistyössä Terveyden ja Hyvinvoinnin laitoksen (THL) kanssa Valtakunnallisen perhekeskuskonferenssin webinaarina torstaina 26.11.2020. Konferenssin kantavana teemana oli Yhdessä rakennamme onnistumisia.

Parisuhdekeskus Kataja oli ylpenä ja kiitollisena mukana Perhekeskuskonferenssissa tietoiskuissa yhdessä IBD ja muut suolistosairaudet ry:n kanssa otsikolla ”Haastavat elämäntilanteet ja kriisit – vertaistuella apua”, Väestöliiton, Mielenterveyden keskusliiton ja Miessakit ry:n kanssa otsikolla ”Sähköinen perhekeskus – digitaaliset palvelut perheiden tukena” ja alaseminaarissa yhdessä Vantaan kaupungin perhepalveluiden ja Kirkkohallituksen kasvatus- ja perheneuvonnan kanssa otsikolla ”Tukea vanhemmuuteen, parisuhteeseen ja sovinnolliseen eroon”.

Perheet keskiöön! -hanke on tärkeällä asialla yhdistämässä ammattilaisia ja varmistamassa, että kaikki perheet löytävät tulevaisuuden perhekeskuksista tarvitsemansa avun ja tuen. Me Parisuhdekeskus Katajassa toivomme, että jokaisella perheiden kanssa työskentelevillä ammattilaisilla olisi työkaluja parisuhteen tukemiseen. Osaamisen jakaminen vahvistaa perheiden saamaa tukea, myös kriisitilanteissa, kuten perheenjäsenen sairastuttua. Sairaus on kriisi parisuhteelle. Järjestöjen tarjoama vertaistuki on arvokas apu kriisissä. Tänä vuonna monet järjestöt ovat siirtäneet palvelunsa verkkoon ja järjestöjen digipalvelut ovat nousseet tänä vuonna aivan uuteen arvoonsa. Yhteistyöllä varmistamme, että perheet löytävät tarvitsemansa palvelut – myös digitaalisena!

Lue lisää Perheet keskiöön! -hankkeesta seuraavasta linkistä: https://www.lskl.fi/keskusliitto/organisaatio/perheet-keskioon/

Comments are closed.