Tue parisuhdetta vahvistavaa toimintaamme

Parisuhteen tuelle on suurta kysyntää ja monet palvelut ovat ruuhkautuneita. Yhä useampi on löytänyt mukaan Parisuhdekeskus Katajan parisuhdetta vahvistaviin tapahtumiin ja matalan kynnyksen tukipalvelut ovat tarjonneet monille apua parisuhteeseen liittyvissä kysymyksissä. Chatissa ja parisuhdepuhelimessa yhteydenottajien huolena näkyy erityisesti vuorovaikutusongelmat, jotka johtavat ristiriitatilanteisiin sekä eroon tai eron uhkaan liittyvät pohdinnat.

Pareille ja vanhemmille on tärkeää olla tarjolla riittävästi tukea tunne- ja vuorovaikutustaitojen vahvistamiseen kotien turvallisen ja kannustavan tunneilmapiirin varmistamiseksi. Näin ennaltaehkäistään lasten ja nuorten pahoinvointia ja edistetään perheen sisäistä hyvinvointia.

 

KANNATUSJÄSENYYS 

Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan kannatusjäseneksi voit tukea tärkeää toimintaamme parien ja perheiden hyväksi. Kuka tahansa voi liittyä kannatusjäseneksi ilman yhdistyksen hallituksen hyväksyntää. Voit tukea toimintaa maksamalla kannatusjäsenyyden kertaluontoisesti tai vuosittain laskutettuna. Kannatusjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin.

Jäsenmaksusi on 20€/vuosi 

 

HENKILÖJÄSENYYS 

Henkilöjäsenillä on puhe- läsnäolo- ja äänioikeus yhdistyksen yleisissä kokouksissa. Henkilöjäseneksi voidaan hyväksyä yksityinen henkilö, joka haluaa tukea yhdistyksen toimintaa ja hyväksyy yhdistyksen toiminta-ajatuksen. Hallitus hyväksyy henkilöjäsenet. Henkilöjäseneksi liittymällä saat yhdistyksen jäsenpostin.

Solmuja parisuhteessa -neuvojakoulutuksen suorittaneet henkilöt saavat tiedotuspaikan solmuneuvonta sivulta liityttyään henkilöjäseneksi. (edellyttää myös 15€ tiedotusmaksun)

Jäsenmaksu on 15€ / vuosi

Hae henkilöjäseneksi

 

YHTEISÖJÄSENYYS 

Haluatteko edistää yhteisössänne parisuhdetoimintaa? Liittymällä Parisuhdekeskus Katajan yhteisöjäseneksi saatte parisuhdeteemaisia luentoja ja koulutusta työntekijöille jäsenetuhintaan. Lisäksi yhteisönne näkyy verkkosivuillamme yhteisöjäsenet listauksessa. Yhteisöjäseneksi liittymällä saatte yhdistyksen jäsenpostin.

Jäsenmaksu on 80 €/vuosi 

Hae yhteisöjäseneksi

 

LAHJOITA

Voit myös lahjoittaa yhdistyksellemme kertaluontoisesti itse valitsemasi summan verran. Käytämme lahjoitukset pareille suunnattujen toimintojen kehittämiseen. 

Tilinumero: FI58 8000 1970 4477 29 / Danske Bank