Parisuhdekeskus Kataja on kehittänyt erilaisiin tarpeisiin suunnattuja parisuhdekursseja:

Rikasta minuaArkirakkausVuorovaikutustaidot parisuhteessa, Sylikkäin sekä Solmuja parisuhteessa.

Kaikilla kursseillamme on huolellisesti rakennettu ohjelma, joka perustuu laajaan parisuhdetyön kokemuksemme. Koulutamme ja työnohjaamme kursseja ohjaavia vapaaehtoisia vertaisohjaajia, jotka voivat ohjata myös muiden järjestämiä parisuhdekursseja.

Kurssin ohjaajat ovat suorittaneet kyseisen kurssityypin ohjaajakoulutuksen. Kurssia ohjaa aina pariskunta. Jos Sinua kiinnostaa vapaaehtoisena vertaisohjaajana toimiminen, tutustu koulutuspolkuumme.

Työskentelymenetelminä ohjaajien alustusten lisäksi yksilötehtäviä, tehtäviä oman kumppanin kanssa, ryhmäkeskustelua sekä toiminnallisia menetelmiä.

  • Tyypillisesti parisuhdekurssi kestää viikonlopun ajan (alkaa perjantai-iltana ja päättyy sunnuntaina iltapäivällä).
  • Kurssiviikonlopun hinta määräytyy täysihoitokulujen mukaan, ellei kurssi ole jollain tavalla tuettu (tarjoamme esimerkiksi omia kurssiviikonloppuja erityislasten vanhemmille, jolloin mukana on sosiaali- ja terveysalan avustuskeskus STEAn avustusta). Joillakin kurssipaikoilla on mahdollisuus valita osallistuminen ilman majoitusta, lue hinnoittelusta ja majoituksesta lisää kurssikohtaisesta tapahtumailmoituksesta. Kurssia ohjaavalle vapaaehtoiselle vertaisohjaajaparille ei makseta palkkiota.
  • Ryhmäkoko vaihtelee kahdeksasta osallistujasta (4 paria) kuuteentoista osallistujaan (8 paria).
  • Parisuhdekeskus Kataja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joten järjestämäämme toimintaan ei sisälly hengellistä sisältöä.
  • Jokaisen tapahtumakalenterissa mainitun kurssin kohdalla kerrotaan aina kurssin järjestäjä. Kurssin järjestäjä vastaa kurssista ja sen sisällöstä.

Parisuhdekursseista voit lukea lisää Parisuhdekurssien ABC-sivultamme.

Ajantasaiset tiedot kurssitarjonnasta löydät tapahtumakalenteristamme. Huom! Kerromme PariAsiaa -uutiskirjeessä 6-8 kertaa vuodessa myös tulossa olevista parisuhdekursseista: tilaa uutiskirjeemme.