Kataja - yhteistä elämää

Vapaaehtoiseksi

Haluaisitko toimia Parisuhdekeskus Katajan vapaaehtoisena?

Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa ihmisten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta ja saada samalla itsellesi mielekästä tekemistä sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin?

Tule mukaan yksin, tai yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa!

Katajan vapaaehtoistoimintaa on monipuolista ja voit käyttää hyödyksi osaamistasi tai tulla avoimin mielin kouluttautumaan ihan uuteen tehtävään. Voit tehdä vapaaehtoistoimintaa kertaluontoisesti tai säännöllisesti. Kaikki vapaaehtoiset saavat koulutuksen tehtäväänsä.

Kenelle vapaaehtoistoiminta sopii?

Parisuhdekeskus Katajan vapaaehtoistoiminta sopii kaikille ja kaikenikäisille, kuitenkin yli 18-vuotiaille, jotka kokevat toiminnan ja järjestön arvot omikseen. Sinun ei tarvitse olla parisuhde- tai ihmissuhdealan ammattilainen. Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoispolku ja tapa olla toiminnassa mukana.

Mitä voit vapaaehtoisena tehdä?

Olet meille tärkeä

Tarjoamme vapaaehtoisillemme yhteisöllisyyttä, vapaaehtoisten tapaamisia, tukea sekä virkistystoimintaa. Tulemalla mukaan toimintaamme voit oppia uutta ja kehittää taitojasi. Vapaaehtoisemme saavat toiminnassa mukana olosta todistuksen ja olemmme myös vakuuttaneet sinut vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Miten voit tulla mukaan?

Tervetuloa uusille vapaaehtoisille suunnattuun infotilaisuuteen:

Aika: 26.10.2019 klo 13-14.30
Paikka: Parisuhdekeskus Katajan toimisto, Lapinlahdenkatu 3 A, Kamppi

Tule juomaan kuppi kahvia/teetä ja kuulemaan lisää vapaaehtoistoiminnastamme sekä kouluttautumismahdollisuuksista. Voit myös itse esittää kysymyksiä.

Jos sinulla ei ole mahdollisuutta osallistua infotilaisuuteen, mutta olet kiinnostunut vapaaehtoistoiminnastamme, ole yhteydessä nina.autio@parisuhdekeskus.fi

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millainen vapaaehtoistoiminta sopisi sinulle!

Lisätietoja:
Nina Autio
vapaaehtois- ja järjestötoiminnan koordinaattori
nina.autio@parisuhdekeskus.fi
P. 041 543 8611