Kataja - yhteistä elämää

Vapaaehtoiseksi

Haluaisitko toimia Parisuhdekeskus Katajan vapaaehtoisena?

Haluatko tehdä merkityksellistä vapaaehtoistoimintaa ihmisten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta ja saada samalla itsellesi mielekästä tekemistä sekä mahdollisuuden tutustua uusiin ihmisiin?

Tule mukaan yksin, yhdessä kumppanin tai ystävän kanssa!

Katajan vapaaehtoistoimintaa on monipuolista ja voit käyttää hyödyksi osaamistasi tai tulla avoimin mielin kouluttautumaan ihan uuteen tehtävään. Voit tehdä vapaaehtoistoimintaa kertaluontoisesti tai säännöllisesti.

Vapaaehtoistoiminta perustuu aina vapaaehtoisuuteen ja palkattomuuteen. Yhteistä on halu tehdä hyvää tärkeäksi koetun asian puolesta. Vapaaehtoistoiminnassa toimitaan tavallisen ihmisen tiedoin ja taidoin. Kaikki vapaaehtoiset saavat koulutuksen tehtäväänsä ja työntekijöiden tuen vapaaehtoisena toimimiseen.

Jos kiinnostuit ja haluat toimia vapaaehtoisena, ota yhteys

Kenelle vapaaehtoistoiminta sopii?

Parisuhdekeskus Katajan vapaaehtoistoiminta sopii kaikille ja kaikenikäisille, kuitenkin yli 18-vuotiaille, jotka kokevat toiminnan ja järjestön arvot omikseen. Sinun ei tarvitse olla parisuhde- tai ihmissuhdealan ammattilainen. Olet tervetullut mukaan omana itsenäsi. Suunnitellaan yhdessä juuri sinulle sopiva vapaaehtoispolku ja tapa olla toiminnassa mukana.

Mitä voit vapaaehtoisena tehdä?

Olet meille tärkeä

Tarjoamme vapaaehtoisillemme yhteisöllisyyttä, vapaaehtoisten tapaamisia, tukea sekä virkistystoimintaa. Tulemalla mukaan toimintaamme voit oppia uutta ja kehittää taitojasi. Vapaaehtoisemme saavat toiminnassa mukana olosta todistuksen ja olemmme myös vakuuttaneet sinut vapaaehtoistyötä tehdessäsi.

Kiinnostuitko?

Ota yhteyttä ja mietitään yhdessä millainen vapaaehtoistoiminta sopisi sinulle!

Lisätietoja:
Nina Autio
vapaaehtois- ja järjestötoiminnan koordinaattori
nina.autio@parisuhdekeskus.fi
P. 041 543 8611