Tietokone ja muistiinpanot

Haemme viestintäkoordinaattoria opintovapaan sijaisuuteen

Parisuhdekeskus Kataja ry on valtakunnallinen, vuonna 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja ja koulutamme vapaaehtoisia ja ammattilaisia. Keskeinen työn painopiste on tukea parisuhdetta, kun perheessä on sairautta.

Haemme viestintäkoordinaattorin tehtävään opintovapaan sijaista kolmen (3) kuukauden työsuhteeseen 1.10.-31.12.2021. Meillä pääset tekemään työtä Hyvän mielen työpaikassa, kannustavassa tiimissä ja tärkeiden teemojen äärellä!

Viestintäkoordinaattorina

  • Päivität sosiaalisen median kanavia: LinkedIn, Instagram, Facebook, YouTube ja Twitter
  • kirjoitat tiedotteita medialle sekä ajankohtaisia uutisia ja tapahtumia verkkosivuille
  • kokoat uutiskirjettä
  • avustat verkkotapahtumien järjestämisessä
  • olet mukana vaikuttamistoiminnassa ja yhteistyössä kumppaneiden ja sidosryhmien kanssa
  • olet mukana osana tiimimme toimintaa järjestömme erilaisissa tehtävissä

Toivomme sinulta

  • kokemusta someviestinnästä
  • osaamista seuraavista ohjelmista: WordPress, Canva, Microsoft Teams ja Zoom
  • kuvankäsittelytaitoja
  • rentoa työotetta

Toivomme, että sinulla on hyvät sosiaaliset taidot, rohkeus ja innostus kokeilla uutta, ideoida ja toimia sekä itsenäisesti että yhdessä tiimin kanssa! Katsomme eduksi kokemuksen järjestötyöstä sekä osaamista parisuhde- ja perhetyöstä. Rekrytoinnissa katsotaan eduksi viestinnällinen koulutus, sekä myös muu soveltuva sosiaali- ja terveysalan koulutus. Rekrytoinnissa huomioidaan kaikenlaiset hakijat, myös loppuvaiheen opiskelijat. Toivomme hakijoiksi eri-ikäisiä, eri sukupuolien edustajia sekä kieli-, kulttuuri- ja muihin vähemmistöihin kuuluvia henkilöitä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja yhteiskunnallisesti tärkeän työn, jossa pääset itse kehittymään. Saat tehtävääsi tukea viiden hengen tiimiltä ja työtäsi ja työhyvinvointiasi tukee joustava etätyö ja hyvät työsuhde-edut (lounas-, virike-, ja työmatkaetu). Työtä on mahdollista tehdä elämäntilanteesi huomioiden joko lähes kokonaan etätyönä tai myös turvallisesti Parisuhdekeskus Katajan toimistolla Helsingissä Töölössä. Tehtävä on määräaikainen opintovapaan sijaisuus 1.10.-31.12.2021. Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 5.

Lisätietoja tehtävästä antaa toiminnanjohtaja Suvi Laru (p. 050 341 1288), puhelinaika: ma 6.9. klo 12-13. Hae paikkaa viimeistään perjantaina 10.9.2021. Ilmoitamme etähaastatteluun kutsuttaville ma 13.9.2021 ja haastattelut pidämme ti 14.9.21 klo 10.30-11.15 ja ke 15.9.21. klo 9.30-10.15 tai  10.30-11.15.

Lähetä tiivis hakemuksesi, ansioluettelosi ja yhteystietosi Suville osoitteeseen suvi.laru@parisuhdekeskus.fi. Voit tutustua toimintaamme lisää osoitteessa: www.parisuhdekeskus.fi

Comments are closed.