Haemme asiantuntijaa - mainoskuva

Haemme asiantuntijaa! Haku auki 4.3. asti

Parisuhdekeskus Kataja ry on vuonna 1994 perustettu vahvistavaan parisuhdetyöhön keskittynyt poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton järjestö. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden järjestöjen kanssa. Toimintamme on syrjinnästä vapaata.

Etsimme toista asiantuntijaa Tukea parisuhteeseen, kun perheessä on sairautta -toimintaan. Toimenkuvaasi kuuluu toiminnan suunnittelu, toteutus ja arviointi. Kehität myös koulutuksia, materiaaleja ja toimintamalleja yhdessä tiimin ja potilasjärjestöjen kanssa. Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen. Tehtävän rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö Veikkauksen tuotoista.

Haemme ammattitaitoista, omatoimista, joustavaa ja tiimihenkistä asiantuntijaa. Tehtävä edellyttää matkustusvalmiutta ja mahdollisuutta työskennellä satunnaisesti iltaisin ja viikonloppuisin.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto ja työkokemusta alalta
  • parisuhdeteemoihin liittyvää ammatillista osaamista
  • järjestötoiminnan tuntemusta
  • hyvät viestintä- ja vuorovaikutustaidot
  • kokemusta kouluttamisesta

Lisäksi arvostamme pari- tai perhepsykoterapeutin pätevyyttä, sekä sosiaali- ja terveysalan koulutusta.

Tämä tehtävä tarjoaa sinulle hyvän mahdollisuuden vaikuttaa parien hyvinvointiin sekä mahdollisuuden työskennellä innovatiivisessa ja mukavassa työyhteisössä. Tarjoamme lounas-, virike-, ja työmatkaedun. Työpaikka sijaitsee Helsingissä. (Lapinlahdenkatu 3 A)

Tehtävässä noudatetaan sosiaalialan järjestöjen työehtosopimusta ja tehtävän palkkaus kuuluu vaativuusryhmään 6 (+ lisät). Tehtävässä noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa.

Laita hakemuksesi ja ansioluettelosi 4.3.2020 mennessä tällä hakulomakkeella. Haastateltavat kutsutaan 9.3. haastatteluihin. Haastattelupäivä on 12.3. Työ alkaa mahdollisimman pian tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa vs. toiminnanjohtaja Katariina Rantalaiho puh. 050 3209950

ti 18.2.20 klo 13-15

pe 21.2.20 klo 9-11

ma 2.3.20 klo 9-11

Comments are closed.