Solmu-1024x576-1-1

Etsimme pariskuntaa Solmuja parisuhteessa -parineuvontaan

Kaipaatko tukea parisuhteeseesi?

Etsimme ensi syksyksi pariskuntaa Solmuja parisuhteessa -neuvontaan. Asiantuntijamme käy samanaikaisesti Solmuja parisuhteessa -koulutusta.

Solmuja parisuhteessa -parineuvonnassa tapaatte parina neuvojaa. Lue lisää Solmuja parisuhteessa -menetelmästä: https://parisuhdekeskus.fi/blog/solmuja-parisuhteessa-parineuvonta/

Kahdeksan tapaamisen neuvontaprosessi toteutetaan 30.8. ja 2.12. välillä keskiviikkoiltapäivisin kello 15-16.30 Parisuhdekeskus Kataja ry:n tiloissa osoitteessa Töölönkatu 9. Neuvontaprosessin hinta on 100€. Neuvontaprosessi toteutetaan suomeksi.

Pariskunnalta edellytämme motivaatiota ja kykyä sitoutua kahdeksan kerran neuvontaprosessiin. Solmuja parisuhteessa -neuvontaprosessi ei sovi teille, jos perheessänne on tällä hetkellä jokin voimavaroja vievä kriisi, esimerkiksi vakava sairastuminen, tai läheisen menettäminen, jos toisella tai molemmille teistä on mielenterveys- tai päihdeongelma, parisuhteessanne on tällä hetkellä uskottomuutta tai fyysistä tai henkistä väkivaltaa.

Lisätietoja saat ja hakemuksen Solmuja parisuhteessa -neuvontaan voit lähettää asiantuntijallemme Laura Huuskoselle osoitteeseen laura.huuskonen@parisuhdekeskus.fi.

Comments are closed.