Verkkopalvelumme uudistuvat

Ajankohtaista

Katajassa on aherrettu edellisen puolen vuoden aikana verkkopalvelujemme uudistamisen parissa koko Katajan tiimin voimin. Uutta on suunniteltu ja luotu tiivissä yhteistyössä Digitoimisto Kehittämön kanssa. Tammikuussa julkaisimme Perheenparhaaksi.fi -sivuston ja nyt olemme julkaisseet ensimmäisen version Parisuhdekeskus.fi:stä – kuulemme mielellämme kokemuksiasi ja palautetta evästykseksi syksyllä jatkuvaan verkkopalveluidemme kehittämiseen!

Parisuhdekeskus Katajan viestintää ja palveluita uudistetaan kokonaisuutena, jossa oman toimintamme ja palveluidemme ditalisointia otetaan mukaan pala kerrallaan. Esimerkiksi syksystä 2017 alkaen yhteistyötahomme pääsevät päivittämään oman tapahtumatarjontansa suoraan valtakunnalliseen tapahtumakalenteriimme. Luomme uutta ketterällä kehittämisprojektilla, joka antaa mahdollisuuden mukautua nopeasti esille tuleviin tarpeisiin ja huomioida matkan varrella opitut asiat myös palvelujamme käyttävien asiakkaidemme antaman palautteen myötä.

Oma sivusto Perheen parhaaksi -toiminnalle

Julkaisimme tammikuussa 2017 sivuston Perheenparhaaksi.fi, joka palvelee erityistä tukea tarvitsevien lasten vanhempia ja kertoo kootusti Perheen parhaaksi -toiminnastamme.  Sivustolla on Voimavarapeili – jonka avulla voi testata oman parisuhteen tilaa ja arvioida omia voimavaroja. Jokainen Voimavarapeiliin kurkistanut saa vastaustensa perusteella hänelle perheterapeutin laatiman Voimavarakirjeen sekä pienen videomuotoisen johdatuksen siihen, miten asiantuntija tulkitsee Voimavarapeilin tuloksia perustuen juuri annettuihin vastauksiin. Käy kokeilemassa! Sivustolta löytyy myös Perheen parhaaksi -toiminnan kalenteri ja ajankohtaista asiaa toiminnan parista.

Kiitos yhteistyöstä, syksyllä jatketaan aherrusta

Parisuhdekeskus Katajan verkkopalveluiden tavoitteena on nyt ensimmäisessä vaiheessa tarjota kiinnostavaa sisältöä ja kertoa Suomessa tarjolla olevasta parisuhdetoiminnasta sekä laajentaa verkkopalveluidemme käyttäjäkuntaa – myös maantieteellisesti, eli kasvattaa palveluidemme tunnettuutta eri puolilla Suomea. Näiden tavoitteiden toteutumista seuraamme analysoimalla verkkopalvelujemme kävijädataa ja kertyneen tiedon perusteella teemme lisää kiinnostavia sisältöjä sekä muotoilemme sivuston antia. Jo ensimmäisen viikon ajalta tulokset vaikuttavat lupaavilta ja syksyllä jatkamme aherrusta myös näiden teemojen parissa: Katajan digitaalisen läsnäolon tavoitteena on vahvistaa hyvinvointia parisuhteessa.

Kiitos jo tässä vaiheessa erinomaisesta yhteistyöstä Kehittämölle! Videolla (kesto 1:09) ketterän kehittämisprojektin työpari Marika Mantere Parisuhdekeskus Katajasta ja Mika Minkkinen Digitoimisto Kehittämöstä:

Avainsanat: