Sylikkäin -parisuhdekurssi

Parisuhdekurssi

Sylikkäin -kurssilla keskitytään läheisyyden, hellyyden ja kosketuksen vahvistamiseen.

Kyseessä ei ole seksiin liittyvien ongelmien korjaamisen liittyvä kurssi, eikä sille voi osallistua akuutissa kriisissä.

Tällä vertaisuuteen perustuvalla kurssilla työskentelymenetelminä ovat ohjaajien alustusten lisäksi yksilötehtäviä, tehtäviä oman kumppanin kanssa, ryhmäkeskustelua sekä toiminnallisia menetelmiä.

Kurssin ohjaajat ovat suorittaneet Sylikkäin -kurssin ohjaajakoulutuksen. Kurssia ohjaa aina pariskunta. Kurssille osallistuu ohjaajien lisäksi 4-8 paria.

 

Millaista palautetta Sylikkäin -kurssille osallistuneet ovat kertoneet?

”Ihan mielettömän upea kurssi, josta jäi tosi paljon ideoita/ajatuksia/muistoja arkeen vietäväksi. Saimme sitä mitä lähdimme hakemaan eli syvempää kohtaamista ja pysähtymistä tärkeiden asioiden äärelle. Taas jaksaa yhdessä taivaltaa! Mukavaa oli upeat puitteet, ammattitaitoiset ja sympaattiset vetäjät sekä pieni porukka jonka yhteishenki ja jakaminen oli liikuttavaa sekä antoisaa.”


”Uskon, että kummankin myötätunto ja ymmärrys toistamme kohtaan lisääntyi. Parisuhteessamme ei ollut mitään hankaluuksia ennen kurssiakaan, mutta oli todella antoisaa saada lisää eväitä yhteiseen arkeen.”

Avainsanat: