Perheen parhaaksi -toiminta kesäkiertueella

Ajankohtaista

Parisuhdekeskus Katajan työntekijät Kaisa ja Katariina ovat startanneet kesäkiertueen, jonka aikana he tapaavat kaikki Perheen parhaaksi -toiminnan yhteistyöjärjestöt, joita on yhteensä huikeat 13. Kesän teeman mukaisesti mukana kiertueella kulkee aina mansikkaropponen.

Matkakohteina on pääkaupunkiseutu, Tampere, Ylöjärvi ja Kuopio. Ja kiitos oululaiset, että tulette meitä Helsinkiin saakka tapaamaan! Tapaamisista saamme arvokasta tietoa kunkin järjestön tarpeista ja toiveista liittyen parisuhteen tukemiseen. Lisäksi kiertueen tavoitteena on suunnitella tulevan toiminnan sisältöä yhdessä ideoiden!

Kesäinen kiertue alkoi ADHD-liitosta, josta jatkettiin seuraavien kumppaneiden luokse:

Crohn ja colitis ry:n väkeä tapaamassa     

Diabeteslitossa vierailulla

Psoriasisliiton tapaamisen kesäiset herkut   

 

Reumaliitossa Puppana pehmopupukin pääsi kuvaan mukaan 🙂

Perheen parhaaksi toiminnassa tuetaan parisuhdetta silloin kun perheessä on sairautta. Aiemmin toiminnassa tarjottiin parisuhteen tukea perheille, joissa lapsi sairastaa. Tänä keväänä toiminta on laajentunut koskemaan myös perheitä, joissa toinen tai molemmat puolisoista sairastavat. Laajentumisen myötä yhteistyöjärjestöjen määrä on kasvanut ja työntekijämäärä tuplaantunut,  toiminnassa ollen nyt kaksi työntekijää.

Kiertue jatkuu – pysy kuulolla!

Kaisa & Katariina

Avainsanat: