PariAsiaa superviikonloppu Sofiassa

Ajankohtaista

Toukokuun ensimmäisenä viikonloppuna 4.-5.5 kokoontui suuri joukko  vapaaehtoisia vertaisohjaajia sekä työssään parisuhteeseen liittyviä kysymyksiä kohtaavia #PariAsiaa-luentoteemojen äärelle.

Kulttuurikeskus Sofian tilat täyttyivät innokkaista oppijoista, joita oli kahden päivän aikana yhteensä n. 70 henkeä. Lämmin kiitos kaikille osallistujille. Ja Stealle, joka mahdollistaa näin hienon toiminnan.

Tästä voidaan päätellä, että pian myös sinä saatat saada mahdollisuuden osallistua PariAsiaa-luennolle. :))

PariAsiaa luentoteemoja on kuusi:

  1. Virtaa parisuhteeen hyvinvointiin
  2. Avaimia parisuhteen vuorovaikutukseen
  3. Oivalluksia parisuhteen tunnetaitohin
  4. Kipinöitä parisuhteen kosketukseen
  5. Perustyökaluja parisuhteen ristiriitoihin
  6. Syventäviä työkaluja parisuhteen ristiriitoihin

PariAsiaa-luento kestää vain noin tunnin. Luennolle voit osallistua yksin tai kaksin. Luennolla ei ole ryhmätoimintaa. Katso tulevia luentoja tästä. 

Jos sinua kiinnostaa kouluttautua PariAsiaa-luennon ohjaajaksi ja saada luentomateriaali diaselityksineen vapaaseen käyttöösi, – tule koulutukseen. Yhden teeman koulutus kestää vain n. kolme tuntia. Katso tulevia koulutuksia tästä.

Mikä ihmeen PariAsiaa? 

PariAsiaa on Parisuhdekeskus Katajan tuotesarja, johon kuuluu edellä mainittujen luentojen lisäksi muutakin parisuhteen vahvistamiseen liittyvää materiaalia. PariAsiaa-blogissa voit lukea parisuhteeseen liittyvää pohdintaa. PariAsiaa facebook sivulta löydät lähes päivittäin uusia näkökulmia. Voit myös tilata PariAsiaa-uutiskirjeen.  Kaikki tämä 110% parisuhdeasiaa asiakaslupauksella.


Seuraa meitä somessa: Twitter, Instagram, Youtube, Parisuhdekeskus Kataja FBPerheen Parhaaksi FB ja ammattilaisten oma areena Parisuhdepäivät FB.

Jos tahdot tietää, mitä parisuhdetyön rintamalla tapahtuu, seuraa kanaviamme.

Etsit tietoa joko omaan yksityiseen elämääsi tai työhösi, olemme sinua varten.

 

 

Avainsanat: