Ministeri Saarikon kommentti: Rakastan sinua

Ajankohtaista

Perhe- ja peruspalveluministeri Saarikko puhui jo Parisuhdepäivillä 2018 upeasti parisuhteiden ja rakkauden puolesta, ja jatkaa samalla linjalla ennen joulua kolumnissaan. Meidän pitää puhua parisuhteista, jos haluamme puhua syntyvyyden noususta.

”Parisuhdetyö kaipaa lisävoimia. Mutta asiasta tekee poliittisen se, että parisuhdetta tukevaan neuvontaan ja terapiaan oli mahdottoman monimutkaista päästä. Pitkä odottelu puhelinlinjoilla päättyi tietoon kuukausien jonosta. Omaa vuoroa odotellessa monen tie ehtii jo erkaantua eri suuntiin. Tätä tietoa kuulee valitettavan monesta paikasta.

Tarvitsemme lisää voimavaroja parisuhdetyöhön, jossa ansiokkaasti kolmas sektori järjestöjen voimin sekä seurakunnat tekevät nyt jo parhaansa. Työ tarvitsee enemmän tukea, lisää väkeä, lisää tutkimusta vaikuttavuudesta. Lupaan tehdä tämän eteen osani.

Harva kuolinvuoteellaan miettii, olinko hyvä veronmaksaja. Harva käpertyy joulukuusen valaisemaan sohvannurkkaan kestävyysvajemietinnön kanssa. Mutta jokainen meistä haluaa rakastaa ja olla rakastettu.”

 

Lue koko MTV Uutisten julkaisu täältä

 

 

Avainsanat: