Kataja ja Minduu yhteistyössä – Parisuhdepäivät 2017

Ajankohtaista

Meillä on ilo ja kunnia esitellä Parisuhdepäivien yhteistyökumppani 2017 – Minduu!

”Unelmoin yhteiskunnasta ja maailmasta, jossa avun hakemista ei nähdä heikkoutena vaan vahvuutena.”tiivistää ajatuksen Minduun taustalla Henri Valvanne, yhteiskunnallisen yrityksen perustaja.

Minduu etsii uusia ratkaisuja mielenterveysongelmien ehkäisyyn ja hoitoon sekä parantaa mielenterveyspalveluiden saatavuutta kehittämällä uusia web-pohjaisia palveluita. Kun etsit apua, Minduun palvelusta löydät 250 psykoterapeuttia valmiina auttamaan Sinua.

Parisuhdekeskus Katajan tavoitteena on myös madaltaa avun hakemisen kynnystä kun parisuhteessa on ongelmia, joten yhteistyö Minduun kanssa on luontevaa: Katajan toiminnanjohtaja Liisa Välilän sanoin,

”Lämpimästi rohkaisen ottamaan yhteyttä mielen hyvinvoinnin ammattilaisiin hyvissä ajoin. Meillä jokaisella on elämäntilanteita ja –vaiheita, jolloin on tärkeää saada tukea ja turvallinen tila vaikeidenkin kokemusten ja tunteiden käsittelyyn. Minduun avulla on helppoa etsiä itselleen sopivaa ammattilaista. Myös parisuhteen kysymyksissä keskustelu asiantuntijan kanssa avaa usein uusia ajatuksia ja voimavaroja.”

Tervetuloa mukaan Parisuhdepäiville 2017, Minduu tarjoaa ammattilaisille ohjelman iltapäiväkahvit!

Lue myös Katajan ja Minduun yhteistyönä tuottama juttu aiheesta Milloin kannattaa hakeutua pari- tai perheterapiaan?

 

Avainsanat: