Haemme uutta toiminnanjohtajaa! Haku auki 31.12. saakka

Ajankohtaista

Parisuhdekeskus Kataja ry on v. 1994 perustettu poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton parisuhdetyön asiantuntija- ja kansalaisjärjestö. Tuemme pareja, vapaaehtoisia ja ammattilaisia koulutuksen, viestinnän ja toiminnan keinoin. Keskeinen työmuoto on parisuhteen tukeminen yhdessä potilasjärjestöjen kanssa, kun perheessä on sairautta. Toimintaamme rahoittaa STEA.

Haemme aktiivista ja kehittämishakuista

TOIMINNANJOHTAJAA

Vastaat järjestön operatiivisen toiminnan johtamisesta, kehittämisestä ja taloudesta hallituksen linjausten ja strategian mukaisesti. Tärkeä osa työtäsi on yhteiskunnallinen vaikuttaminen sekä verkostoituminen. Teet tiivistä yhteistyötä yhdistyksen hallituksen, jäsenistön, potilasjärjestöjen, viranomaisten ja eri sidosryhmien kanssa.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aikaisempaa kokemusta ja näyttöjä esimies- ja johtamistehtävistä, kokonaisuuksien hallintaa, strategista ajattelua ja innovatiivista otetta, hyviä vuorovaikutus- ja henkilöjohtamisvalmiuksia sekä matkustusvalmiutta. Arvostamme parisuhde- ja perhetyöhön ja vapaaehtoistoimintaan liittyvää osaamista sekä järjestötyön ja STEA -rahoitusjärjestelmän tuntemusta.

Tarjoamme monipuolisen tehtäväkentän asiantuntevassa ja kehittyvässä järjestössä, ammattitaitoiset ja mukavat työtoverit, hyvät työsuhde-edut ja keskeisen sijainnin Helsingin keskustassa sekä parisuhdetyön näköalapaikan valtakunnallisesti toimivan järjestön johdossa.

Hakuun liittyvät haastattelut pidetään 8.1.2020 ja 9.1.2020.

Lisätietoja tehtävästä antaa hallituksen puheenjohtaja Anne Karhola p. 050 522 0620 (pe 13.12 klo. 13 – 16, ke 18.12. klo. 13 – 16 ja pe 27.12. klo. 10 – 12). Valinnassa meitä avustaa Personnel Group. Odotamme hakemuksia ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 31.12.2019 klo. 16.00 mennessä oheisen linkin kautta: Hakulomake

 

Lue lisää järjestömme toiminnasta: TÄSTÄ

Avainsanat: