Arkirakkaus -parisuhdekurssi

Parisuhdekurssi

Esimerkiksi pienet lapset ja viikonloppukurssi on toisinaan toimimaton yhtälö – tähän elämäntilanteeseen sopii Arkirakkaus-kurssi. Kurssi on versio Rikasta minua -kurssista, tutustu kurssin kuvaukseen. Suurin ero on siinä, että kurssi toteutetaan kahtena peräkkäisenä päivänä (lauantaina ja sunnuntaina), eikä kurssiin sisälly täysihoitoa eikä yöpymistä.

Kurssin tavoitteet

  • teillä on kurssin jälkeen läheisempi suhde
  • osaat tunnistaa ja ilmaista tarpeistasi paremmin
  • uskosi teihin kahteen ja teidän suhteeseenne lisääntyy
  • keskusteluyhteytenne paranee
  • kuulette toisten parien kokemuksia ja sitä kautta voimaannutte vertaistuesta

Työskentelymenetelminä ohjaajien alustusten lisäksi yksilötehtäviä, tehtäviä oman kumppanin kanssa, ryhmäkeskustelua sekä toiminnallisia menetelmiä.

Kurssin ohjaajat ovat suorittaneet Rikasta minua -kurssin ohjaajakoulutuksen. Kurssia ohjaa aina pariskunta.

 

Kurssin hinta vaihtelee, koska osa kursseista on jollain tavalla tuettuja (tarjoamme esimerkiksi omia kurssiviikonloppuja erityislasten vanhemmille, jolloin mukana on sosiaali- ja terveysalan avustuskeskus STEAn avustusta). Kurssia ohjaavalle vapaaehtoiselle vertaisohjaajaparille ei makseta palkkiota.

Ryhmäkoko vaihtelee kahdeksasta osallistujasta (4 paria) kuuteentoista osallistujaan (8 paria).

Parisuhdekeskus Kataja on uskonnollisesti ja poliittisesti sitoutumaton järjestö, joten järjestämäämme toimintaan ei sisälly hengellistä sisältöä.

Jokaisen tapahtumakalenterissa mainitun kurssin kohdalla kerrotaan aina kurssin järjestäjä. Kurssin järjestäjä vastaa kurssista ja sen sisällöstä.

Avainsanat: