Ladataan Tapahtumat

« Kaikki Tapahtumat

Rikasta minua -parisuhteen rikastuttamisviikonloppu auttaa kohti uusia vuorovaikutustapoja:

olemassa olevan hyvän merkille paneminen ja sanoittaminen
toiveiden ja tarpeiden rakentava ilmaiseminen
läheisyyden merkityksen lisääntyminen
arkisen ristiriitatilanteen ratkaiseminen

Kurssilla keskitytään suhteen vahvuuksiin ja mahdollisuuksiin. Tämän lisäksi etsitään yhteisiä konkreettisia tavoitteita ja keinoja niiden toteuttamiseen arjessa.

Kurssi ei sovellu akuutissa kriisissä olevalle parille. Kurssilla toimitaan vertaisryhmässä, ryhmän kanssa keskustellen ja asioita jakaen. Kurssin toimintaperiaatteet ovat luottamuksellisuus, vapaaehtoisuus, kokemusten jakaminen ja omavastuisuus. Kurssille osallistuminen edellyttää kokoaikaista läsnäoloa. Kurssille ei voi osallistua lapsen kanssa.

Ajankohta on 9.-11.2.2018. Viikonloppu alkaa päivällisellä perjantaina klo 18 ja päättyy sunnuntaina päiväkahvin jälkeen klo 15. Mukaan mahtuu 8 pariskuntaa. Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Kurssin järjestää Perhesuhdekeskus ja vetäjinä toimii koulutettu vertaisohjaajapari.

Paikka: Tampereen seurakuntien leirikeskus Ilkko, joka sijaitsee Kangasalla aivan Tampereen vieressä. Osoite: Ilkontie 8, Kangasala. Tampereelta pääsee paikallisbussilla lähelle leirikeskusta. Leiripaikasta lisätietoa täällä.

Tilat: Kullakin parilla on käytössään oma kahden hengen huoneensa wc:llä. Suihkut sijaitsevat käytävällä. Ryhmätoimintaan meille on varattu oma tila koko viikonlopun ajaksi. Lauantai-iltana on mahdollisuus saunomiseen ja lampeen pulahtamiseen lampisaunalla.

Hinta: 150e/pari. Hinta sisältää leirin ohjelman, majoittumisen ja täysihoidon koko viikonlopun ajalta. Mukaan otetaan omat lakanat ja pyyhkeet. Kurssia tukee taloudellisesti STEA ja Kansan Sivistystyön Liitto.

Huomaathan: Lasku saapuu sähköpostitse tammikuun alussa. Viimeistenkin ilmoittautujien kurssimaksu on oltava maksettu ennen kurssin alkamista. Maksun maksamatta jättäminen ei ole ilmoittautumisen peruuttaminen. Ilmoita varauksen peruuntumisesta erikseen osoitteeseen sanna.nevala(at)perhesuhdekeskus.fi.

Peruutusehdot: Jos peruutat osallistumisen alle 14vrk ennen kurssin alkamista, laskutamme koko osallistumismaksun, koska joudumme maksamaan osallistumisestanne täyden hinnan kurssikeskukselle.

Lisätietoja viikonlopusta:Sanna Nevala, 050 410 6772, sanna.nevala(at)perhesuhdekeskus.fi

Ilmoittautumiset 14.1. mennessä

Ilmoittautuminen

Tarkemmat tiedot

Alkaa:
09.02.klo 18:00
Loppuu:
11.02.klo 18:00
Tapahtuma Categories:
, ,
Tapahtuma-avainsanat:
, , , , , , , , ,

Järjestäjä

Perhesuhdekeskus
Puhelin:
050 410 6772
Sähköposti:
info@perhesuhdekeskus.fi
Kotisivu:
https://perhesuhdekeskus.fi/

Muut

Palvelut
Kurssia ohjaavat tehtävään koulutetut vertaisohjaajat
Erityiskohderyhmät
sateenkaariparit
Hinta
150 €/pari
Tuotenimi
Rikasta minua
Teema
Suhteen voimavarat

Tapahtumapaikka

Ilkon leirikeskus
Ilkontie 8-10
Kangasala, Pirkanmaa 36220 Suomi
+ Google Map
Kotisivu:
https://tampereenseurakunnat.fi/kirkko_tampereella/kirkot_ja_muut_tilat/leirikeskukset